Borg

Per order betaal je eenmalig € 50 borg voor springkussens, deze borg is voor ons een zekerheidsstelling dat de gehuurde product(en) in goede staat geretourneerd worden. Indien de product(en) volgens afspraak in dezelfde staat geretourneerd worden, storten wij de borg binnen 3 tot 5 werkdagen na retourontvangst van de goederen op het rekeningnummer dat je gebruikt hebt voor de betaling, als de betaling per pin/contant is voldaan vragen wij naar uw bankgegevens.

Zowel bij levering als retour ontvangst worden onze goederen gecontroleerd op o.a. schade, staat, volledigheid en functioneren. Mocht het voorkomen dat dit ons is ontgaan en u de spullen ontvangt niet naar behoren dient u dit per direct bij ons te melden met indien nodig een foto. Alle artikelen dienen zoals ontvangen ook weer geretourneerd te worden. In de meeste gevallen kunnen we zonder problemen de borg terugstorten, we doen ook niet moeilijk over een krasje of kleine beschadiging. Het kan echter voorkomen dat de borg ingehouden moet worden dit kan gebeuren in de volgende situaties. 

Wanneer wordt er borg ingehouden?
- Schade
Indien er tijdens de huurperiode schade is ontstaan aan onze goederen dient deze schade vergoed te worden. De kosten voor deze schade worden in eerste instantie ingehouden van de borg, mocht de schade groter zijn, dan zullen de resterende kosten in rekening gebracht worden.  

- Niet Compleet 
Je brengt de artikelen niet compleet / volledig retour. Op dit moment houden wij de borg in totdat alles volledig geretourneerd is of verrekenen de kosten van de ontbrekende onderdelen met de borg. 

- Te Laat Retour 
Komen de artikelen later dan afgesproken retour dan zullen hier extra huurkosten voor in rekening gebracht worden die in eerste instantie van de borg ingehouden worden.  Te laat terugbrengen = 1 dag extra huur  -

-Niet Schoon en Droog  
We doen er alles aan om elke klant schone materialen te leveren, zodat iedereen er plezier van heeft. Breng je onze materialen niet schoon en droog retour dan zullen we kosten voor de reiniging inhouden van de borg. De reinigingskosten verschillen per attractie en liggen ook aan de mate van de vervuiling.
Breng je een springkussen nat of vuil retour dan worden er € 50 aan reinigingskosten ingehouden van de borg. Is het springkussen nat op de dag van retour? Neem dan even contact op wellicht kun je het springkussen ook later terug brengen.