Springkussen Paleis met glijbaan

70,25

1 dag 

Excl. BTW

85,00

1 dag

incl. BTW

Springkussen Paleis met glijbaan
>
  • Springkussen Paleis met glijbaan
  • Springkussen Paleis met glijbaan
  • Springkussen Paleis met glijbaan
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers
4,3x5x3,4m
Breedte
9
Stroombehoefte
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen

Omschrijving

De Midi Multifun Kasteel heeft een obstakel op het springvlak, een glijbaan en is ideaal voor bijvoorbeeld kinderfeestjes of buurtfeestjes.
Het kasteel heeft vrolijke felle kleuren en op de wanden zijn leuke animaties afgebeeld.

√ Overdekt (niet waterdicht)

√ Te vervoeren met een stationwagen, aanhanger of busje

√ Geschikt voor groepen van ongeveer 9 kinderen

Ridders en prinsessen opgelet! Dit is jullie eigen springkasteel. In dit kasteel ben jij de grote ridder baas of mooie prinses. Lekker spelen en springen in dit grote luchtkussen. Geschikt voor groepen van ongeveer 9 kinderen. 

Het springkussen kasteel is een van de meest herkenbare springkussens die u kent. Het is daarom ook een opvallende en herkenbare blikvanger op evenementen of bijvoorbeeld bij de opening of open dag van uw bedrijf.

Qua transport formaat is dit kussen relatief compact. Het past in een stationwagen met de bank plat (vaak ook in de wat grotere standaard auto's met de bank plat) Uiteraard past het ook op een aanhangwagen of in een busje.  

Zelf bij ons afhalen

U kunt dit springkussen zelf bij ons afhalen en weer inleveren. U kunt bij het afronden van de bestelling kiezen voor een schade afkoop (€5,50), annulering afkoop (10% van het bedrag) of schoonmaakkosten (10% van het bedrag).
Dit springkussen past in de meeste auto’s met de achterbanken plat.

Laten bezorgen en opbouwen

Uiteraard kunt u dit springkussen ook door ons laten bezorgen. Deze optie kunt u selecteren in het winkelmandje: ‘Laten bezorgen/ophalen’.  Wilt u de op- en afbouw volledig door ons laten verzorgen? Dit kunt u aanvinken bij het afronden van de bestelling.

Begeleiding

Als u een spring- of spelkussen huurt bent u zelf verantwoordelijk voor begeleiding en toezicht door een volwassene (18+). Wilt u geen omkijken hebben, dan kunt u er ook voor kiezen om ons personeel als begeleiding in te huren. De mogelijkheden hiervoor zijn afhankelijk van de locatie. Wilt u ons inhuren als begeleiding? Neem dan contact met ons op.

Veiligheid

Onze spring- en spelkussens worden voornamelijk door kinderen gebruikt. Veiligheid staat dus altijd voorop! Al onze kussens voldoen aan de eisen van de in Nederland erkende keuringsinstanties zoals AIB-Vincotte Nederland B.V., TUV en het Liftinstituut. Wij werken dus niet met goedkope ongekeurde kussens, maar enkel met kussens van bekende en kwalitatief hoogstaande fabrikanten. Bovendien onderscheidt SensationAir zich van veel andere verhuurbedrijven op het gebied van onderhoud en inspectie. In tegenstelling tot veel (vooral kleinere) verhuurbedrijven wordt elk kussen na een verhuur beurt weer opgeblazen, schoon gezogen, volledig afgenomen met een schoonmaakmiddel en rondom gecontroleerd op mogelijke gebreken en risico’s in bijvoorbeeld de stiksels. Wij bieden u dus veiligheid en topkwaliteit voor een realistische prijs.

Extra Productopties


41,32

1 dag

Excl. BTW

50,00

1 dag

incl. BTW

Selecteer deze optie als u het volledig door ons wilt laten op- en afbouwen.

8,26

1 dag

Excl. BTW

9,99

1 dag

incl. BTW
Een beoordeling toevoegen