Springkussen Prinses Midi

61,98

1 dag 

Excl. BTW

75,00

1 dag

incl. BTW

Springkussen Prinses Midi
>
  • Springkussen Prinses Midi
  • Springkussen Prinses Midi
  • Springkussen Prinses Midi
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers
4x3x3,4m
Breedte
7
Stroombehoefte
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen

Omschrijving

Hét enige echte meisjes springkussen...verboden voor jongens...:-D


√ Overdekt (niet waterdicht)

√ Hét enige echte meisjes luchtkussen wat er is!

√ Past in vrijwel elke tuin

√ Te vervoeren met vrijwel elke personenauto

√ Kussen is opgerold met 2 personen te tillen

 

Stop...! Verboden voor jongens. Alleen voor jou en je vriendinnetjes! Wat is een meisjesverjaardag zonder een waanzinnig roze springkussen? In geen ander kussen dan dit kun jij zo ontzettend de echte prinses uithangen.

Met een afmeting van 4 x 3 past deze gemakkelijk in verschillende tuinen of opritten en is ideaal voor bijvoorbeeld kinderfeestjes of buurtfeestjes. De midi prinses heeft vrolijke felle kleuren en op de wanden zijn leuke animaties afgebeeld.

Springkussen Prinses huren video 

Zelf bij ons afhalen

U kunt dit springkussen zelf bij ons afhalen en weer inleveren. U kunt bij het afronden van de bestelling kiezen voor een schade afkoop (€5,50), annulering afkoop (10% van het bedrag) of schoonmaakkosten (10% van het bedrag). 

Dit springkussen past in de meeste auto’s met de achterbanken plat.

 

Laten bezorgen en opbouwen

Uiteraard kunt u dit springkussen ook door ons laten bezorgen. Deze optie kunt u selecteren in het winkelmandje: ‘Laten bezorgen/ophalen’.  Wilt u de op- en afbouw volledig door ons laten verzorgen? Dit kunt u aanvinken bij het afronden van de bestelling.Begeleiding

Als u een spring- of spelkussen huurt bent u zelf verantwoordelijk voor begeleiding en toezicht door een volwassene (18+). Wilt u geen omkijken hebben, dan kunt u er ook voor kiezen om ons personeel als begeleiding in te huren. De mogelijkheden hiervoor zijn afhankelijk van de locatie. Wilt u ons inhuren als begeleiding? Neem dan contact met ons op.Veiligheid

Onze spring- en spelkussens worden voornamelijk door kinderen gebruikt. Veiligheid staat dus altijd voorop! Al onze kussens voldoen aan de eisen van de in Nederland erkende keuringsinstanties zoals AIB-Vincotte Nederland B.V., TUV en het Liftinstituut. Wij werken dus niet met goedkope ongekeurde kussens, maar enkel met kussens van bekende en kwalitatief hoogstaande fabrikanten. Bovendien onderscheidt SensationAir zich van veel andere verhuurbedrijven op het gebied van onderhoud en inspectie. In tegenstelling tot veel (vooral kleinere) verhuurbedrijven wordt elk kussen na een verhuur beurt weer opgeblazen, schoon gezogen, volledig afgenomen met een schoonmaakmiddel en rondom gecontroleerd op mogelijke gebreken en risico’s in bijvoorbeeld de stiksels. Wij bieden u dus veiligheid en topkwaliteit voor een realistische prijs.


Extra Productopties


41,32

1 dag

Excl. BTW

50,00

1 dag

incl. BTW

Selecteer deze optie als u het volledig door ons wilt laten op- en afbouwen.

8,26

1 dag

Excl. BTW

9,99

1 dag

incl. BTW
Een beoordeling toevoegen