GRATIS bezorgd in Capelle a/d IJssel! v.a. €50,-

BumperBal (v.a. 8 stuks)

BumperBal (v.a. 8 stuks)
 • BumperBal (v.a. 8 stuks)
280,00 / 1 dag 
(incl.BTW)

Huurmandje

Omschrijving

Ontdek BumperBal: Een Unieke Activiteit voor Elk Evenement

Stap in een grote opblaasbare "bumper" en beleef de opwinding van BumperBal op jouw evenement! Deze activiteit is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 150 cm en wordt gespeeld in teams van minimaal 4 tegen 4. De opblaasbare bal fungeert als stootkussen, waardoor je zacht landt na duiken en valpartijen.

Zes super leuke spelvarianten:

 1. Bubbelvoetbal: De meest gespeelde variant! Teams van 4 tegen 4 of 5 tegen 5 gaan de strijd aan. Geen doelmannen en geen buitenspel. Scoor zoveel mogelijk doelpunten terwijl je de competitie omver rolt.

 2. Voetbalpionnen: Eén speler van elk team is de "voetbalpion". Win door de voetbalpion van jouw team in de endzone van het andere team te krijgen en verdedig je eigen endzone als je in de verdediging bent.

 3. Last man standing: Dit is een vrije strijd. Elke speler speelt voor zichzelf. Alle spelers beginnen binnen een aangewezen cirkel. Het doel is om als laatste speler overeind te blijven. Laat je innerlijke menselijke bubbel-sloopkogel los!

 4. Protect the captain: Twee teams strijden voor eeuwige glorie. De missie is om de captain van het andere team omver te werpen terwijl je jouw eigen president beschermt. De laatst overgebleven captain wint en het eerste team dat drie punten scoort, wint!

 5. Haai en visjes: Eén persoon wordt aangewezen als de "haai" en iedereen anders als "visjes". De visjes proberen het veld over te steken zonder omver te worden geworpen. Als ze omver worden geworpen, worden ze ook een haai.

 6. Vlaggenroof: Het doel is om de vlag van het andere team te veroveren terwijl je jouw vlag beschermt. Het eerste team dat drie vlaggen verovert, wint! Als je omver wordt geworpen aan de kant van het andere team, moet je terugkeren naar je eigen kant.

Prijzen en Mogelijkheden:

Ontdek onze flexibele opties voor BumperBal:

 • Losse verhuur: Huur vanaf 8 bumperballen voor €280,- (€35 per extra bal)
 • Verhuur inclusief opbouw: Wij brengen €54,- in rekening voor opblazen en leeg lopen van 8 bumperballen.(+€7,50 per extra bal)
 • Schoonmaakkosten: €75,- Enkel in rekening gebracht als de bumperballen volledig onder de modder zitten/op een natte ondergrond in gebruik zijn geweest, zelf even een doek eroverheen halen na afloop en ze zijn weer schoon:)
 • Compleet verzorgd, prijs op aanvraag: Kies voor een zorgeloos feest inclusief begeleiding!

*Tarieven zijn exclusief bezorgkosten en inclusief BTW.

Voor Elk Feest:

Of je nu een rustig potje wilt spelen of een intense wedstrijd met harde botsingen, BumperBal is gegarandeerd plezier voor alle deelnemers en toeschouwers!

Reserveer Nu:

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie, prijzen en beschikbaarheid:

Beoordeling:

Er zijn geen beoordelingen