GRATIS bezorgd in Capelle a/d IJssel! v.a. €50,-

Foodtrucks

Ontdek Onze Foodtrucks voor Elk Feest!

Voeg een unieke touch toe aan jouw evenement met onze diverse selectie foodtrucks, gevestigd in Capelle en voornamelijk werkzaam in de regio Zuid-Holland maar ook beschikbaar voor evenementen door heel Nederland. Sensationair Capelle en More Foodtrucks bundelen hun krachten om jouw feest onvergetelijk te maken met heerlijk eten en een geweldige sfeer.

Ons Foodtruck Aanbod:

  • Frituurhemel: Verwen je gasten met de beste frites en snacks uit onze frituurfoodtruck.

  • Pizza Piazza: Geniet van ambachtelijk bereide pizza's rechtstreeks uit onze mobiele pizzeria.

  • Burger Boulevard: Geef je feest een Amerikaanse flair met sappige hamburgers van onze burgerfoodtruck.

  • Broodjesbar: Voor een snelle hap of een smakelijke lunch biedt onze broodjesfoodtruck een breed scala aan verse en heerlijke broodjes.

Waarom Kiezen voor Sensationair Capelle en More Foodtrucks?

Met jarenlange ervaring in de feestverhuurbranche en een passie voor gastvrijheid, beloven wij meer dan alleen geweldige smaken. Onze foodtrucks stralen een vintage charme uit en worden bemand door professioneel en vriendelijk personeel dat jouw evenement naar een hoger niveau tilt.

Voor Ieder Feest: Of het nu gaat om een intiem feestje thuis, een bedrijfsfeest, een kinderfeestje, een bruiloft of een grootschalig festival, onze foodtrucks zijn geschikt voor elke gelegenheid en voor iedereen.

Voeg een smakelijke twist toe aan jouw feest met de foodtrucks van Sensationair Capelle en More Foodtrucks. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontvang een reactie binnen 24uur!:

Tel: 010 229 9908
Email: info@sensationaircapelle.nl
WhatsApp: +316 48024034


Alle foodtrucks