GRATIS bezorgd in Capelle a/d IJssel! v.a. €50,-

BumperBal

BumperBal, een hilarische en opwindende activiteit waarbij je in een grote opblaasbare "bumper" zit, zorgt voor plezier en opwinding bij elk evenement. De opblaasbare bal fungeert als stootkussen en zorgt ervoor dat je zacht landt na duiken en valpartijen. De Bumperballen zijn het veiligst te gebruiken door volwassenen en kinderen vanaf 150cm en wordt gespeeld in teams van minimaal 4 tegen 4. 

Superleuke spelvarianten:

  1. Bubbelvoetbal: De meest gespeelde variant! Teams van 4 tegen 4 of 5 tegen 5 gaan de strijd aan. Geen doelmannen en geen buitenspel. Scoor zoveel mogelijk doelpunten terwijl je de competitie omver rolt.

  2. Voetbalpionnen: Eén speler van elk team is de "voetbalpion". Win door de voetbalpion van jouw team in de endzone van het andere team te krijgen en verdedig je eigen endzone als je in de verdediging bent.

  3. Last man standing: Dit is een vrije strijd. Elke speler speelt voor zichzelf. Alle spelers beginnen binnen een aangewezen cirkel. Het doel is om als laatste speler overeind te blijven. Laat je innerlijke menselijke bubbel-sloopkogel los!

  4. Protect the captain: Twee teams strijden voor eeuwige glorie. De missie is om de president van het andere team omver te werpen terwijl je jouw eigen president beschermt. De laatst overgebleven president wint en het eerste team dat drie punten scoort, wint!

  5. Haai en visjes: Eén persoon wordt aangewezen als de "haai" en iedereen anders als "visjes". De visjes proberen het veld over te steken zonder omver te worden geworpen. Als ze omver worden geworpen, worden ze ook een haai.

  6. Vlaggenroof: Het doel is om de vlag van het andere team te veroveren terwijl je jouw vlag beschermt. Het eerste team dat drie vlaggen verovert, wint! Als je omver wordt geworpen aan de kant van het andere team, moet je terugkeren naar je eigen kant.

BumperBal Op Maat

Wij bieden BumperBal op locatie aan door heel Nederland. Of het nu in een tuin, park, gymzaal, strand, manege of sportveld is - wij komen naar jou toe met onze opblaasbare bumperballen. Zelf geen locatie beschikbaar? Vraag ons naar de mogelijkheden!
Ook is het mogelijk een opblaasbaar speelveld erbij te huren, zodat elke locatie omgetoverd wordt tot een ideale speelomgeving.

Voor Elk Feest

Of je nu een rustig potje wilt spelen of een wilde partij met harde botsingen en salto's, BumperBal is voor iedereen leuk om te ervaren. Ook toeschouwers zullen genieten van het spektakel!

Ontdek de sensatie van BumperBal en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en reserveringen:

Tel: 010 229 9908
Email: info@sensationaircapelle.nl
WhatsApp: +316 48024034

 


Alle bumperbal

280,00 /1 dag
(incl.BTW)
Huurmandje