Volgeboekt van 12-8 t/m 19-8, voor zowel transport als zelf ophalen. 

Storm & Glijbanen

 


Alle storm & glijbanen

Multiplay XL Beach met Badje

De afmetingen zijn: 5,1 x 8,7 x 4,3 meter. Dit springkussen is overdekt en heeft een glijbaan.
199,00 / 1 dag (incl.BTW)
Huurmandje
249,00 / 1 dag (incl.BTW)
Huurmandje
249,00 / 1 dag (incl.BTW)
Huurmandje
249,00 / 1 dag (incl.BTW)
Huurmandje
249,00 / 1 dag (incl.BTW)
Huurmandje
249,00 / 1 dag (incl.BTW)
Huurmandje
299,00 / 1 dag (incl.BTW)
Huurmandje
299,00 / 1 dag (incl.BTW)
Huurmandje
299,00 / 1 dag (incl.BTW)
Huurmandje
299,00 / 1 dag (incl.BTW)
Huurmandje
299,00 / 1 dag (incl.BTW)
Huurmandje
325,00 / 1 dag (incl.BTW)
Huurmandje
325,00 / 1 dag (incl.BTW)
Huurmandje
375,00 / 1 dag (incl.BTW)
Huurmandje
399,00 / 1 dag (incl.BTW)
Huurmandje
499,00 / 1 dag (incl.BTW)
Huurmandje
499,00 / 1 dag (incl.BTW)
Huurmandje

Ga de uitdaging aan met onze spannende, leuke en vooral veilige storm en glijbanen voor alle leeftijden! Perfect voor kinderfeestjes, vakanties, buurtevenementen, familiebijeenkomsten, bruiloften, schoolfeesten, bedrijfsevenementen, sporttoernooien of gewoon omdat het kan! Onze storm en glijbanen zijn veilig, uitdagend en brengen gegarandeerd veel plezier op elk evenement. Kies uit verschillende maten en themas’ en maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring. Huur het bij SensationAir Capelle!

De stormbanen van SensationAir Capelle zijn de perfecte keuze voor plezier en uitdaging op jouw feest of event. Onze spannende, leuke en vooral veilige stormbanen kunnen door alle leeftijden worden gebruikt en brengen urenlang vermaak. Kies uit verschillende maten en thema’s en maak je klaar voor een onvergetelijke dag boordevol fun op je favoriete stormbaan!

Wat is een stormbaan?

Een stormbaan is een opgeblazen, lange attractie. Stormbanen zijn te huur in diverse uitvoeringen. Zo heb je hindernissenbanen, waarbij je onderweg allerlei obstakels moet overwinnen door te rennen, klimmen en glijden. Daarnaast zijn er tobbedansbanen en buikschuifbanen. Een tobbedansbaan bestaat uit een helling waar de deelnemers in opblaasbare banden afglijden en over het water racen. Een buikschuifbaan is een lange glijbaan met water die eindigt in een verfrissend plonsbad. Heerlijk op warme zomerdagen voor jong en oud!

Unieke invulling van je feest of evenement

Met een stormbaan van SensationAir Capelle ben je verzekerd van dolle pret. De stormbanen zorgen voor een unieke invulling van je feest of evenement en zijn geschikt voor alle leeftijden. Zowel kinderen als volwassenen beleven hiermee eindeloos veel plezier op een actieve en uitdagende manier. Bovendien biedt de opblaasbare baan ruimte voor meerdere personen tegelijk. Daardoor is het huren van een stormbaan in Rotterdam ook ideaal om in te zetten op grotere events.

Breed assortiment met de leukste stormbanen

Bij SensationAir Capelle vind je de leukste stormbanen om te huren voor je feestje of evenement in Rotterdam. Onze banen zijn ideaal voor diverse events, zoals schoolfeesten, bedrijfsfeesten, teambuilding activiteiten en verjaardagsfeestjes. Wij hebben een gevarieerd aanbod met stormbanen in allerlei soorten, kleuren en maten. Hierbij kan je kiezen tussen verschillende unieke thema’s. Denk aan stormbanen in het thema kasteel, jungle, voetbal, piraten, strand enzovoort. Er zijn stormbanen verkrijgbaar van 14, 15, 17, 18 en 21 meter. Zo bieden we voor ieder wat wils. Verder vind je bij ons ook een groot aanbod springkussens in uiteenlopende soorten en formaten.

Compleet geleverde stormbanen

Om te voldoen aan de strenge veiligheidseisen zijn onze stormbanen gekeurd en voorzien van een betrouwbaar keuringscertificaat. Voordat wij ze opnieuw verhuren worden de stormbanen grondig schoongemaakt en gedesinfecteerd. Hierdoor garanderen we een uitstekende hygiëne. Bij het huren van een stormbaan in Rotterdam leveren wij deze compleet met toebehoren. Dit zijn materialen die je nodig hebt voor de plaatsing van de baan, zoals blowers, een stroomhaspel, valmatten en verankeringsmateriaal.

Leveren en afhalen

Gratis bezorgd en opgehaald in Capelle a/d IJssel v.a €50,- bij een minimale besteding van € 50,00. Uiteraard bezorgen wij ook buiten dit gebied. De kosten hiervoor worden berekend op basis van je postcode. Indien je de stormbaan zelf wilt komen ophalen en terugbrengen krijg 10% korting. Bij een stormbaan adviseren wij om deze te laten brengen vanwege de grote omvang of op te pikken met een busje of aanhangwagen. 

Stormbaan huren in Rotterdam bij SensationAir Capelle

Wil jij je feest of evenement voorzien van geweldig entertainment? Bij SensationAir Capelle ben je aan het juiste adres om een stormbaan te huren in Rotterdam! Reserveer meteen je favoriete springkussen op onze website en geniet van urenlang plezier. Een offerte aanvragen kan tevens telefonisch via 010 229 9908 en per Whatsapp op 0 648 02 40 34 of door te mailen naar info@sensationaircapelle.nl. Dankzij onze snelle reactietijd heb je vaak binnen de 60 minuten al antwoord.