GRATIS bezorgd in Capelle a/d IJssel! v.a. €50,-

Springkussens


Alle springkussens

Springkussen Jungle Slide

Plezier gegarandeerd! Ontdek ons compacte springkussen van 4x3 meter en laat de kleintjes genieten van onvergetelijk veel stuiterplezier.
99,00 /1 dag
(incl.BTW)
Huurmandje

Springkussen Unicorn Overdekt met Glijbaan

Plezier gegarandeerd! Ontdek ons compacte springkussen van 4x3 meter en laat de kleintjes genieten van onvergetelijk veel stuiterplezier.
99,00 /1 dag
(incl.BTW)
Huurmandje

Springkussen Aapje in de Jungle Overdekt met Glijbaan

Plezier gegarandeerd! Ontdek ons compacte springkussen van 4x3 meter en laat de kleintjes genieten van onvergetelijk veel stuiterplezier.
99,00 /1 dag
(incl.BTW)
Huurmandje

Springkussen Multiplay Kleuren met Glijbaan

Plezier gegarandeerd! Ontdek onze middel springkussen van 5x6 meter met glijbaan en laat de kleintjes genieten van onvergetelijk veel stuiterplezier.
149,00 /1 dag
(incl.BTW)
Huurmandje

Springkussen Multiplay Jungle 3D Overdekt met Glijbaan

Plezier gegarandeerd! Ontdek onze grote springkussen van 5x4 meter met glijbaan en laat de kleintjes genieten van onvergetelijk veel stuiterplezier.
149,00 /1 dag
(incl.BTW)
Huurmandje

Jungle Avontuur Pakket – Het Ultieme Feestpakket voor Kinderen!

Dit alles-in-één pakket combineert de opwinding van drie fantastische springkussens met een junglethema, waardoor urenlang plezier voor de kleintjes gegarandeerd is.
299,00 /1 dag
(incl.BTW)
Huurmandje

Organiseer jij binnenkort een spetterend feest of event en wil je een geweldig springkussen huren in Capelle aan den IJssel? Bij SensationAir Capelle vind je de leukste en meest originele springkussens voor urenlang plezier! Wij verhuren tal van maten, kleuren en thema’s en bieden daarmee voor ieder wat wils. Onze springkussens worden geleverd met alle benodigdheden en zijn van de beste kwaliteit.

De leukste springkussens voor urenlang plezier

Een springkussen is de perfecte manier om iedere gelegenheid origineel en feestelijk in te vullen. Zo zijn springkussens ideaal als vermaak voor kinderen van groot tot klein. De kids kunnen zich hier volledig op uitleven en hebben een onvergetelijke dag. Daarnaast worden springkussens vaak ingezet op bedrijfsfeesten, sportdagen en allerlei grotere evenementen. Kortom: een springkussen huren in Rotterdam is een schitterend idee voor iedere gelegenheid en elke leeftijd!

Dé springkussen verhuur in Capelle aan den IJssel

Bij SensationAir in Capelle verhuren we springkussens in verschillende uitvoeringen en formaten in vrolijke kleuren. Hierdoor hebben we voor iedereen een geschikt springkussen om te huren in Capelle aan den IJssel. Ons aanbod bestaat uit de leukste thema’s. Van allerlei tropische springkussens tot exemplaren in thema’s zoals piraat, circus, unicorn, prinses, voetbal, boerderij en kasteel. We bieden zowel open als overdekte springkussens. De overdekte springkussens zijn uitgerust met een dak en bieden daardoor bescherming tegen de zon en lichte regen. Perfect om te huren voor kinderfeestjes, buurtevents, vakanties, familiebijeenkomsten, schoolfeesten, bruiloften, bedrijfsevenementen of gewoon zomaar.

Waarop moet je letten bij het kiezen van een springkussen?

Er zijn een aantal zaken waar je aan moet denken bij de verhuur van een springkussen in Capelle aan den IJssel. Zo is het onder andere belangrijk om rekening te houden met de capaciteit en hoeveel kinderen het springkussen gaan gebruiken. Springkussens hebben namelijk een bepaalde limiet om de veiligheid te kunnen waarborgen. Daarnaast is de leeftijdscategorie van de gebruikers belangrijk. De geschikte leeftijd kan namelijk variëren per springkussen. Bedenk vooraf waar je het springkussen wilt plaatsen om ervoor te zorgen dat er voldoende ruimte is voor de installatie.

Kwalitatieve springkussens geleverd met toebehoren

De springkussens die wij verhuren bij SensationAir in Capelle aan den IJssel zijn allemaal gekeurd en in het bezit van een keuringscertificaat. Daardoor garanderen we een optimale veiligheid. Vóór gebruik reinigen en ontsmetten we de springkussens grondig om een goede hygiëne te behouden. Wij leveren de springkussens met de nodige toebehoren voor de plaatsing. Dit zijn materialen zoals valmatten, haringen om op het gras of de tegels te bevestigen, een blower en een verlengsnoer.

Bezorgen en ophalen

In Capelle bezorgen wij gratis bij een minimale besteding van € 50,00. Het is natuurlijk ook mogelijk om buiten dit gebied een springkussen te laten bezorgen. De kosten hiervoor worden berekend tijdens het afrekenproces aan de hand van je postcode. Bij slecht weer kan je de reservering zonder extra kosten verplaatsen als je dit 24 uur op voorhand laat weten.

Springkussen huren in Capelle aan den IJssel bij SensationAir

Heb je het perfecte springkussen gevonden om te huren in Capelle aan den IJssel? Bestel dit dan makkelijk op de website van SensationAir Capelle. Voor vragen of meer informatie over onze springkussens kan je ons contacteren via telefoon of bericht. Wij zijn bereikbaar op 010 229 9908 of per Whatsapp via 06 48 02 40 34 of  en reageren altijd binnen een zeer korte tijd. Ook is het mogelijk om een mailtje te sturen naar info@sensationaircapelle.nl