GRATIS bezorgd in Capelle a/d IJssel! v.a. €50,-

Feestverlichting Set XXL

Feestverlichting Set XXL
  • Feestverlichting Set XXL
75,00 / 1 dag 
(incl.BTW)

Huurmandje

Producten in pakket

Omschrijving

Feestverlichting Set XXL, een complete set voor een knalfeest!

Feestverlichting is een onmisbare toevoeging voor elk feest, en met de BeamZ Party pack XXL maak je van elk evenement een onvergetelijke ervaring. Deze set bevat een overvloed aan lichteffecten, inclusief een rookmachine en een handige lichtstandaard om de lichteffecten op de perfecte hoogte te plaatsen. Deze Party pack XXL is volledig compleet en eenvoudig in gebruik, zodat iedereen er moeiteloos mee aan de slag kan.

Jellymoon Lichteffect:

De Jellymoon lichteffect in deze set combineert een laser met een Jelly Moon. De laser projecteert bewegende rode en groene laserstralen met diverse patronen en figuren, terwijl de Jelly Moon een overvloed aan kleurrijke en bewegende lichtstralen met een ruimtevullend effect creëert.

LED Moonflower Lichteffect:

Het andere lichteffect in deze feestset is de LED Moonflower. Dit LED lichteffect combineert eigenlijk twee moonflower lichteffecten in één. De Moonflower levert een afwisselende en kleurrijke lichtshow zonder draaiende onderdelen, maar weet toch een soort van 'bewegende' lichtshow te produceren.

LED Rookmachine met vlameffect:

Een lichtshow komt pas echt tot zijn recht met een rookmachine. Door een subtiele nevel in de ruimte te verspreiden, worden de licht- en laserstralen zichtbaar, wat de algehele ervaring een enorme boost geeft. De LED Rookmachine met vlameffect in deze set is een krachtige 700W rookmachine met een indrukwekkend vlammeneffect dankzij de drie oranje LED's die de rook een warme gloed geven. 

Lichtstandaard:

Om optimaal van de lichtshow te genieten, moeten de lichteffecten op de juiste hoogte worden geplaatst. Het Feestpakket XXL wordt geleverd met een lichtstandaard voorzien van een T-bar, waaraan de lichteffecten moeiteloos kunnen worden bevestigd en in hoogte kunnen worden afgesteld. Zo kun je volop genieten van deze spectaculaire lichtshow!

Beoordeling:

Er zijn geen beoordelingen